Repatriere Funerara Bucuresti

Servicii de repatriere Bucuresti

Repatriere Funerara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Repatriere Funerara : Servicii de repatriere Bucuresti.

 

Despre Noi

Transport Funerar Bucuresti - Ilfov, national si international

Va oferim toate informatiile necesare pentru ca serviciul de transport funerar sa se deruleze rapid si cu un efort cat mai mic din partea dumneavoastra.

Alaturi de un personal foarte bine instruit, masinile funerare sunt echipate pentru a asigura in conditii optime transportul funerar al persoanei decedate.

Beneficiati de servicii funerare complete doar cu talonul de pensie daca alegeti serviciul de decontare C.N.P.A.S

 

 

Repatrieri decedati Belgia 
Repatrieri decedati Anglia
Repatrieri decedati Germania
Repatrieri decedati Austria
Repatrieri decedati Italia
Repatrieri decedati Franta
Repatrieri decedati Olanda

Asiguram serviciile de transport funerar in tot judetul Ilfov si in Bucuresti, precum si in afara judetului in functie de cerinte. Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie. Avem la dispozitie masina funerara autorizata care poate sa acopere toate necesitatile dumneavoastra. Toti consilierii nostri sunt cunoscatori a cel putin o limba straina, ei sunt in permanenta intr-un contact direct cu autoritatile locale in vederea eliberarii documentelor necesare pentru repatriere si va vor tine la curent cu orice informatie de care aveti nevoie.

In cazul in care persoana decedata a fost titularul unei polite de asigurare de viata, familia apartinatoare va beneficia de ajutor financiar din partea companiei de asigurari. In aceasta situatie, repatrierea se va efectua de firma noastra cu cost 0 pentru dumneavoastra, intrucat ne ocupam de intocmirea dosarului si cu decontarea directa catre compania asiguratoare.

Transportul persoanei decedate se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, respectiv in sicriu de zinc sigilat si sicriu de lemn. Transportul funerar international se poate face numai in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a survenit decesul si in conformitate cu regulile internationale in vigoare.

Asiguram tuturor clientilor nostri transport funerar intern si extern al persoanei trecute in nefiinta. Acesta se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene.
Oferim clientilor nostri servicii de consultanta in ceea ce priveste repatrierea persoanelor decedate.  Indiferent de conditii, deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si de pastrare.

 

Firma noastra de pompe funebre din Bucuresti ofera servicii prompte, de inalta calitate, la cele mai mici preturi. Oferim servicii funerare la standarde occidentale, avem sicrie si accesorii, de calitate superioara, diferite modele si nuante pentru posibilitatile tuturor.

Rolul nostru este sa va fim aproape si sa va sprijinim in aceste momente prin care dumneavoastra si familia dumneavoastra treceti. Serviciile noastre sunt menite sa va ajute sa treceti cu usurinta peste partea organizatorica cu privire la serviciile funerare astfel incat atentia si timpul dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.        

Servicii

Firma va sta la dispozitie NON-STOP si va ofera consultanta gratuita cu privire la pasii necesari de urmat pentru o inmormantare.

Sicrie

La noi puteti gasi sicrie, pachete funerare pentru la preturi accesibile. Pretul sicrielor variaza, iar dumneavoastra puteti alege oferta de pret cea mai potrivita, in functie de nevoile pe care le aveti.

Accesorii funerare

Pentru orice sicriu comandat,puteti alege urmatoarele accesorii funerare de calitate:

 •  Crucifix, Manere, Suruburi de diferite modele, din metal sau din plastic.
 •  Va punem la dispozitie toate accesoriile necesare pentru a beneficia de servicii complete si de calitate.

Parastas

Avand experienta si un portofoliu de clienti acumulati in cei sapte ani de functionare, firma noastra va poate oferi urmatoarele servicii pentru parastas:

 • Coliva mare
 • Coliva mica
 • Colaci (Cap, Prescura si Arhanghel)
 • Vinul si Vinul cu ulei
 • Prosoape, Prosoape pentru preot
 • Batiste (diferite modele), pregatite cu lumanare
 • si cu banut
 • Candele si lumanari
 • Pachete de dulce
 • Pachete de post
 • Parastas de dulce sau de post sub forma de catering la domiciliul clientului